Ivace Internacional ha publicat les beques Ivace E+E, Exportació i Ocupació. Es tracta de les beques d’especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys que hagen acabat un cicle formatiu d’FP, tant de cicle mitjà com de cicle superior.

Aquest és un programa de beques finançat en un 91,89% a través de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu (FSE), que permeten una formació teòrica a través d’un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d’internacionalització i en federacions i associacions sectorials de la Comunitat Valenciana. Les persones interessades trobaran tota la informació en la pàgina web de l’Ivace: Consultar ací.  El termini de la convocatòria finalitza el 27 de gener de 2019.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat “l’aposta constant de l’Ivace per l’especialització de recursos humans en internacionalització, una garantia per a la seua ocupabilitat en un futur pròxim i un valor afegit per a les empreses valencianes”.

“Aquestes beques – ha afegit – són les úniques d’especialització en internacionalització dirigides a persones que han cursat Formació Professional. Enguany i com a novetat hem incorporat el grau mitjà d’FP per a arribar a un major nombre de persones”, ha explicat.

Aquestes beques permeten una especialització molt interessant i molt valorada en termes d’ocupabilitat. “Hem comprovat que més del 90% de les persones becades troben treball als pocs mesos de finalitzar aquests programes de beques”, ha indicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia