L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) realitzarà hui divendres, 20 de desembre, un sorteig de 132 cistelles de Nadal.

El sorteig tindrà lloc a les 14.00 hores, en la seu de l’Associació (Plaça Calvari, 1. Edifici La Penya). Com cada any, aquest sorteig es podrà veure en directe “In streaming” a través del Facebook de la associació @asocomerciantesbetera. El premiats seran avisats, posteriorment, per cada negoci on li ha tocat el seu lot de Nadal.

Els comerços associats a l’ACB han oferit durant 15 dies la possibilitat als seus clients i clientes de participar en aquest sorteig per a obtindre regals consistents en lots de Nadal. Els clients tan sols tenien que comprar en algun dels comerços locals associats i cumplimentar uns butllets que l’establiment associat li fera entrega.

Les bases es poden consultar en el següent enllaç: Bases legals del sorteig de Nadal de l’ACB.

D’altra banda, els comerços locals associats també compten amb plantes de Nadal per crear un ambient nadalenc als seus establiments i mostrar que comprar al comerç local té premi aquests Nadals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia