Aquest dijous, 19 de desembre, ha tingut lloc al CEIP Camp de Túria una cursa solidària a benefici de Càritas. Cada alumne ha portat un aliment no perible per col·laborar amb la causa, a banda de participar en la cursa.

Els pares han assistit a aquest esdeveniment per animar als seus menuts. Els primers a participar en la cursa han sigut les xiquetes i xiquets d’educació infantil Aquesta primera part hi ha tingut lloc al pati del centre. Posteriorment, alguns pares també han participat en la cursa de manera solidària. Posteriorment, els cursos de 1r, 2n, 3r, 4t, 5é i 6é han eixit a les rodalies del col·legi per córrer 900 metros per grups.

Tots els participants han obtingut una medalla per la seua acció solidària. Seguidament, han fet la seua donació d’aliments als membres de Càritas.

A continuació, us deixem unes imatges. Al llarg d’aquests dies oferirem un vídeo de la cursa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia