La piscina coberta municipal de Bétera ha acollit aquesta vesprada la presentació oficial de la nova temporada 2019/20 del Club CNSOS Bétera. En aquest esdeveniment esportiu han estat citats tots els entrenadors/as i nadadors/as de totes les categories.

Així, 104 nadadors han sigut presentats d’un en un per categories, des de benjamí fins a categoria Màster.

El president del Club, José Enrique Vallejo, ha dirigit unes paraules, animant a tots els socorristes a complir els reptes esportius de la temporada. Al seu torn, ha anunciat que  al costat de la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme Bétera serà la seu del Campionat d’Espanya el pròxim 5 de juliol per a categories Benjamí i Aleví.

Vallejo ha fet lliurament d’una samarreta del CN SOS a l’alcaldessa Elia Verdevio, qui no ha faltat a aquest acte i també ha volgut dirigir unes paraules als nadadors i familiars.

Durant l’acte, com s’ha felicitat la nadadora Lola Caballero que ha participat en l’Orange Cup a Holanda, amb la Selecció Espanyola.

Després de la foto de família, els allí presents han rebut la visita del Pare Noel, qui ha repartit chuches per a tots.
Com a colofó, nadadors i familiars compartiran el tradicional sopar de Nadal, en un ambient de festa.

D’altra banda, cal recordar que entre els reptes d’enguany es troba aconseguir una representació del Club en el Mundial, que serà a Itàlia en septembre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia