L’Ateneu de Bétera segueix amb les seues activitats abans de finalitzar l’any. Així, aquest diumenge, 22 de desembre, inaugurarà la seua Fira de de Nadal i Reyes d’enguany. Com cada any, a aquesta fira, els assistents tindran l’oportunitat de fer una bona elecció de llibres per a regalar o autoregalar-se bones lectures.

L’edició d’enguany obrirà les seues portes amb una exposició del contacontes Llorenç Giménez. Quant al programa complet de la fira, també hi haurà activitats de ciència i de literàries, presentacions de llibres, actuacions, música, tast de vins, sopars de pa i porta, entre altres més sorpreses. A més, entre els convidats hi haurà físics, escriptors, periodistes, cantants, músics i enòlegs.

Així, durant aquesta fira tindrà lloc la pròxima activitat organitzada per ASSTEC Bétera. El dilluns 23 de desembre, a les 19.00 hores, serà la presentació del llibre “Andrew i els gegants de Newton” d’Ernest Arnau Marco.

En aquesta activitat, a més de la presentació d’un fantàstic llibre de ciència per als més joves també hi haurà experiments que ens faran reflexionar sobre les lleis de la física i dels fenòmens més quotidians que observem diàriament al nostre voltant.

Malgrat estar orientada a un públic infantil i juvenil, també resultarà molt divertida i interessant per a qualsevol públic.

Ernest Arnau Marco és llicenciat en Física (2001-2006) i màster en Física Avançada especialitat en Astrofísica (2007). Des del 2007 té el títol de Monitor de temps lliure Infantil i Juvenil que el capacita per a treballar amb xiquets i xiquetes com a monitor d’escola d’estiu (anys 2007 i 2008).
Professor d’educació secundària amb més d’onze anys d’experiència, dels quals set van ser a l’illa d’Eivissa on va col·laborar en les activitats de la Setmana De Mar (Club Nàutic Sant Antoni) explicant astronomia a escolars de cinqué de primària.
Autor d’experiències didàctiques en la Revista Ciències del Centre d’Investigació per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM) de la Universitat Autònoma de Barcelona.
A l’actualitat és cap de departament de física i química en l’IES L’Alcalatén (l’Alcora) on imparteix classes d’ESO i batxillerat, a més de cursos destinats als docents en el CEFIRE sobre educació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia