Com ja hem comentat en altres ocasions, Betera.com, compleix el pròxim dia 18 de gener, 20 anys d’existència. Per aquest motiu i per a celebrar aquesta data, l’empresa editora ha adquirit uns dècims de la loteria nacional del sorteig de Nadal. De resultar premiat el número d’aquests dècims, serà repartit entre els seus lectors en forma d’obsequi. D’aquesta manera, 1.200 lectors seran els que podran compartir la sort que la “deessa de la fortuna” tinga oferida per al número triat en l’administració de loteries de Bétera.

Hui és l’últim dia per participar!

Les bases legals de funcionament, redactades per a l’ocasió, aquesta disponibles en la nostra pàgina Web: bases legals.

Entre altres qüestions, en les bases es detallen els requisits per a participar en aquesta promoció, a la qual poden accedir els 1.200 lectors de “betera.com i camp-de-turia.es”.

Els lectors han de ser majors d’edat el 8 de desembre de 2019 i residir en algun dels municipis que componen aquesta Comarca del Túria, havent d’emplenar el formulari de participació (només s’accepta una inscripció per persona, amb independència que que siga lector de tots dos periòdics digitals). Al formulari es pot accedir a través d’aquest enllaç: Formulari d’inscripció.

Els premis, seran abonats de la següent forma:

  • El 50% en efectiu amb ingrés directe a l’entitat bancària del lector i l’altre 50% entregant una targeta Visa o MasterCard, per a realitzar compres en els comerços de la Comarca que s’han adherit o s’adherisquen a aquesta promoció.
  • Cal destacar que els premis menors no inclosos en la taula d’obsequis de les bases seran entregats al banc d’aliments de la Pobla de Vallbona i Càritas de Bétera, proporcionalment al nombre de lectors participants en aquesta promoció.

Des de la redacció dels periòdics us convidem al fet que participeu i esperem que sigueu agraciats!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia