Els actes nadalencs del Centre Artístic musical de Bétera (CAMB) han continuat  aquests dies  amb les diferents audicions de les distintes agrupacions del centre.

D’altra banda, demà dissabte 21 de desembre tindrà lloc el segon concert de Nadal a càrrec de la Banda, el Cor i l’Orquestra a les 19.00 hores. Serà també a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera. El pròxim 22 de desembre hi haurà un concert solidari per Càritas, per part del Cor a l’església de La Puríssima. Aquest serà a les 18.00 hores.

Enguany, també es durà a terme ja tradicional ronda nadalenca del Cor per les residències de la localitat, Aquesta cita serà el dia 24 de desembre. A més a més, l’Orquestra Juvenil visitarà la Residència Eliasol a les 17.30 hores, el 3 de gener.

Per recordar le primer concert nadalenc de l’any del Centre Artístic Musical, oferim aquest vídeo:

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia