La projecció del vídeo del 50 aniversari del Centre Artístic Musical de Bétera, ampliat amb algunes imatges dels últims actes commemoratius, era l’encarregada d’obrir el II Concert de Nadal d’aquesta societat musical.

De nou, la mantenidora i presentadora de l’acte era Noelia Zaragozá. La Banda (Pedro Vicente Alamá), el Cor (dirigit per Josep Campos) i l’Orquestra (José Antonio Cavero) eren, en aquesta ocasió, els encarregats d’amenitzar la vesprada a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera.

Posteriorment, diumenge 22 de desembre hi va haver un concert solidari per Càritas, per part del Cor a l’església de La Puríssima.

Enguany, també es durà a terme ja tradicional ronda nadalenca del Cor per les residències de la localitat, Aquesta cita serà demà dimarts, 24 de desembre. A més a més, l’Orquestra Juvenil visitarà la Residència Eliasol a les 17.30 hores, el 3 de gener.

A continuació us deixem unes imatges d’aquest segon concert nadalenc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia