Els comerços de la comarca de Camp de Túria s’han unit per poder potenciar conjuntament els seus productes i serveis. Així, els establiments adherits en les associacions de comerciants d’aquesta comarca mostraran a les portes i aparadors dels seus locals adhesius amb la marca comarcal. Entre aquestes associacions també es troba l’Associació de Comerciants de Bétera.

Es tracta d’una iniciativa en la qual han treballat en els últims mesos les associacions de comerciants de Camp de Túria al costat del personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria. Un treball que ara es veu reflectit en la nova marca comarcal ‘Comerç Actiu. Xarxa de comerços Camp de Túria’.

Les associacions de comerciants de Camp de Túria són realitats molt diferents però amb un objectiu comú. Doncs, preténen unir-se i col·laborar junts i juntes per a tindre més visibilitat i una identitat comuna és un dels objectius d’aquesta campanya. Amb aquesta campanya de comunicació volen posar en valor la important labor de cohesió social del comerç de proximitat als pobles de Camp de Túria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia