Les fortes ratxes de vent del passat dissabte no van ser impediment perquè es duguera a terme la Cursa de Nadal 5 K. Així, tant menuts com majors van participar en aquesta jornada ja tradicional al nostre municipi per aquestes dates. I és que l’ajuntament de Bétera en col·laboració amb el CEA Bétera i BxM i COABE organitzen aquesta Cursa de Nadal tots els anys. Aquest esdeveniment esportiu va ser l’encarregat de tancar el Circuit de Carreres Populars de la Mancomunitat del Camp de Túria.

La XVIII Cursa de Nadal de Bétera, 5 K va donar el seu tret d’eixida primer amb els més menuts de la casa, al voltant de les 17.00 hores. Després de diverses voltes, les xiquetes i xiquets recollien les seues medalles i respectius trofeus entregats per l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Posteriorment, a les 19.00 hores va arribar l’eixida d’adults, recorrent 5 quilòmetres. En aquesta competició urbana i a peu, van participar persones de totes les edats tan federades com no. Les diverses eixides van arrancar des de l’esplanada de l’Albereda i van concloure en el mateix punt.

Els primers 500 inscrits van rebre de regal una borsa de corredor i una de clementines.

Una vegada finalitzada la cursa dels adults, va arribar l’hora de fer entrega dels trofeus als tres primers guardonats per categories i gènere.

En altra publicació, oferirem una gran fotogaleria d’imatges de la jornada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia