Bétera va acollir aquest dissabte i diumenge una nova edició de la Gaming Experience d’Omega World Games. Aquest esdeveniment va tindre lloc els dies 21 i 22 de desembre en el centre juvenil Casa Nebot. L’entrada per a aquesta activitat va ser gratuïta. L’horari va ser d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

D’aquesta manera, es va incorporar al circuit de esports de la Comunitat Valenciana 2019 i a la llista d’ajuntaments que fan un pas al capdavant en l’acceptació i col·laboració amb l’entreteniment digital del segle XXI: els esports electrònics.
Gaming Experience és l’esdeveniment més característic de OWG. Els participants van trobar competicions diverses de la mà de jocs tan coneguts com Fortnite, League of legends, FIFA20, Mario Kart o Smash Bros, entre d’altres tan característics com Rocket League, Clash royal, Brawl Stars o GTSport.
A més a més, aquesta iniciativa va tindre un vessant solidària amb la campanya de recollida de joguets de Càritas. Els veïns i veïnes de la localitat van portar el seu joguet i donar-lo en l’accés a l’esdeveniment. Durant l’esdeveniment es va comptar amb l’assistència de diverses autoritats municipals.
A continuació, adjuntem unes imatges de la jornada:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia