Bétera continua celebrant el Nadal. Després de la celebració del II Mercat de Nadal, de fa dos cap de setmana, el passat diumenge 22 de desembre, la Plaça Verdum (Urbanització Torre en Conill) acollia la representació de “El Senyor Quixot de la Manxa”. Es tracta d’una obra infantil i juvenil amb actors i marionetes en clau de comèdia.

A la vesprada, l’Auditori de la Casa de la Cultura també acollia un altre acte per a les més menudes i menuts de la casa:“El Príncep Feliç”. Es tracta d’un conte d’Oscar Wilde dirigit per Jorge Picó i que no va deixar indiferent a ningú.

Així mateix, hui dilluns 23 de desembre, el Paré Noel es passejarà per Mas Camarena, Torre en Conill i la zona del Bulevar. A partir de les 17.30 hores, els més menuts podran acostar-se a parlar amb ell i fer-li entrega de la seua carta.

A més a més, el pròxim 24 de desembre, el carrer Goya comptarà amb la visita del Pare Noel. Durant la vesprada, els xiquets podran acostar-se per parlar amb ell en primera persona i fer-se fotos amb aquest.

D’altra banda, el dijous 26 de desembre arribarà la màgia als carrers de Bétera. A partir de les 12.00 hores, en la Plaça Verdum de Torre en Conill, Chemago sorprendrà els xiquets i no tan xiquets que vulguen acostar-se a conéixer-lo.

Ja a les 18.00 hores, la Casa de la Cultura acollira l’espectacle de Jammes Garibo, un autèntic especialista de la màgia format durant 20 anys i amb un palmarés envejable. El seu últim premi “Merlet Magic” li atorga el millor espectacle de màgia il·lusionista de 2019.

També, l’Albereda de Bétera acollirà un gran Mercat de Nadal amb infinitat d’activitats per a totes i tots, tal com adjuntem al cartell.

Per Nadal no poden faltar les pel·lícules, el cinema de nadal arriba el pròxim 27 de desembre a la Casa de la Cultura amb dues sessions de la pel·lícula “Frozen 2”.

A més a més, el 28 de desembre, els veïns del carrer Goya han organitzat al parc del mateix carrer uns inflables per a tots els xiquets de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia