Aquest dijous, 26 de desembre, el Nadal arribarà de manera intensa a Bétera. Doncs, l’Albereda de Bétera acollirà una gran Fira de Nadal, organitzada des de la regidoria municipal de Festes de l’Ajuntament de la localitat.

Així, de 16.30 a 20.30 hores s’obrirà una pista de patinatge de gel sintètic perquè les xiquetes i xiquets puguen patinar i divertir-se de la millor manera.
També hi haurà castells inflables i globoflèxia.

Les activitats d’oci continuaran demà divendres, 27 de desembre. Així, d’11.00 a 13.30 hores, els assistents podran tornar a gaudir de la pista de patinatge, dels castells inflables i la globoflèxia. Ja a la vesprada, de 16.30 a 20.30 hores, serà la inauguració oficial d’un mercat nadalenc a les 18.00 hores. Per a l’ocasió, hi haurà música i animació de carrer. A aquesta fira se li sumarà el cinema de Nadal que tindrà lloc a l’auditori de la Casa de Cultura. La pel·lícula escollida serà Frozen II.

El dissabte, 28 de desembre, la Fira de Nadal seguirà amb totes les activitats en marxa. L’horari de matí serà d’11.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores. Diumenge, 29 de desembre, aquesta fira tindrà el mateix horari que dissabte, acomiadant-se de Bétera fins a la pròxima.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia