La millor màgia arribarà a Bétera aquest dijous, 26 de desembre de la mà de diversos mags.

En primer lloc, la màgia arribarà a Torre en Conill al matí a les 12.00 hores, en la Plaça Verdún. Chemago, Óscar Lozano i Sènior sorprendran els xiquets i no tan xiquets que vulguen acostar-se a conéixer-ho i a gaudir d’un bonic moment màgic.

D’altra banda, cal destacar que Jammes Garibo oferirà el seu gran espectacle The One Show, arribat directament des dels millors teatres de Madrid a l’auditori Casa de la Cultura del nostre municipi.

Jammes Garibo, artista especialitzat en la màgia de gran format, ha sigut recentment el guanyador del premi “Merlet Màgic 2.019”. A partir de les 18.00 hores, oferirà un magnífic espectacle d’1 hora, dirigit a tots els públics. Vint anys de trajectòria professional li avalen com una referència indiscutible. Campió d’Espanya l’any 1.999 amb l’edat de 13 anys, es va convertir com el mag més jove de la història a ostentar aquest títol. A més de ser contractat l’any 2.011 per l’acadèmia de les arts màgiques (Los Angeles, Califòrnia) i actuar en el prestigiós -Magic Castle- de Hollywood, on els millors mags del món han actuat. Qui desitge més informació sobre aquest mag pot obtindre-la a través de la seua pàgina web oficial

www.jammesgaribo.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia