La Fira de Nadal de l’Ateneu de Bétera continua. Així, el pròxim dissabte, 28 de desembre, tindrà lloc el tradicional sopar. El preu és de 5€ per a les persones associades i 7€ per a persones no associades. Aquest sopar, inclou beguda, picadeta, entrepà i sarau. La data límit per inscriure’s al sopar és aquest dijous, 26 de desembre. Les inscripcions es deuen formalitzar en aquest enllaç: Inscripcions per al sopar de la Fira de l’Ateneu.

A més a és, el actes d’oci i culturals segueixen aquest divendres i dissabte amb diverses presentacions (informació a les imatges adjuntes).

D’altra banda, el pròxim 2 de gener el periodista Vicent Partal farà una xarrada sobre “periodisme i referents periodístics actuals: cap a on va la premsa del segle XXI?”

Així mateix, el 3 de gener, es farà la presentació de la nova Guia de Vins de Joan C. Martín, i el convidat serà el president de la DO Catalunya. A més, l’Ateneu serà l’organitzador del lliurament dels premis als tres millors vins de la guia: això és, tindrem convidats tres celleristes del país que encara no us podem destapar. La nit està organitzada per l’Aula Vinícola i el mateix Ateneu. Hi haurà tast de vins amb inscripció prèvia.
  
El 4 de gener també hi haurà un programa doble. De l’un costat, l’escriptor Carles Fenollosa ens presentarà la seua novel·la Narcís o l’onanisme, i ens farà un tast del panorama literari valencià més actual. De l’altre, una Associació Herpetològica  que estudia els rèptils valencians, farà la presentació dels seus objectius a l’Ateneu i ens explicarà tot d’activitats per qui estiga interessat a col·laborar d’aquest estudi i observació, a banda de fer la crònica de dos dels seus viatges.
  
Finalment, el 5 de gener, la Nit de Reis serà la cloenda de la fira amb el tradicional sopar de comiat.
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia