(EFE)

(EFE) Un guàrdia civil fora de servei i actualment en període de pràctiques ha salvat la vida de la seua veïna i dels tres fills d’ella, de poca edat, d’un incendi registrat en l’habitatge superior a la de l’agent. Els fets han ocorregut a la ciutat alacantina de Torrevieja.

La Comandància de l’institut armat ha informat aquest dijous en un comunicat d’aquesta intervenció, ocorreguda a la fi de novembre passat, quan l’agent era a la seua casa, fora de servei, i va veure una resplendor, a través de la vidriera de la seua galeria, la qual dona al pati interior de l’edifici.

A l’acostar-se a aquest pati, va observar fortes flamerades que provenien del pis superior al seu, així com la caiguda de cendres i restes de fusta incandescents, relata la nota de premsa.

L’agent, el nom del qual és Alejandro Javier, va pujar immediatament a la casa afectada i va trucar a la porta en repetides ocasions.

Al no obtindre resposta i, davant l’imminent perill que s’estava produint en el seu interior, la va derrocar. Ja a l’interior de l’habitatge va trobar a quatre persones -una mare i els seus tres fills, menors d’edat- dormint en els seus dormitoris i no sent conscients del que estava succeint.
El guàrdia civil va acompanyar als quatre membres d’aquesta família a l’exterior de l’immoble, deixant-los en lloc segur, mentre no cessaven d’escoltar-se repetides explosions procedents de la cuina.

Després va avisar a la resta de veïns, desallotjant tot l’edifici, i va alertar al servei d’emergències 112. En escassos minuts van arribar al lloc diverses dotacions de bombers.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia