Ahir dijous, 26 de diciembre, l’Albereda de Bétera acollia l’inici d’una fira de Nadal, la qual romandrà a la localitat fins els pròxim diumenge, 29 de desembre.

Així, de 16.30 a 20.30 hores s’obria una pista de patinatge de gel sintètic perquè les xiquetes i xiquets puguen patinar i divertir-se de la millor manera.
També hi havia castells inflables i globoflèxia. Aquesta iniciativa està organitzada des de la regidoria municipal de Festes de l’Ajuntament de la localitat.

Les activitats d’oci continuaran hui divendres, 27 de desembre. D’11.00 a 13.30 hores, els assistents podran tornar a gaudir de la pista de patinatge, dels castells inflables i la globoflèxia. Ja a la vesprada, de 16.30 a 20.30 hores, serà la inauguració oficial d’un mercat nadalenc a les 18.00 hores. Per a l’ocasió, hi haurà música i animació de carrer.

El dissabte, 28 de desembre, la Fira de Nadal seguirà amb totes les activitats en marxa. L’horari de matí serà d’11.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores. Diumenge, 29 de desembre, aquesta fira tindrà el mateix horari que dissabte, acomiadant-se de Bétera fins a la pròxima.

A continuació, deixem unes imatges d’aquest dijous:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia