El carrer Goya de Bétera rebia el passat dimarts, 24 de desembre, la visita del pare Noel. Aquest va saludar a totes aquelles persones que van acostar-se cap al lloc i va recollir les cartes dels més menuts que van anar a conéixer-lo en primera persona.

I és que un any més, el tram de l’antic bar Refu s’ha  decorat per a celebrar una de les festes més esperades de l’any. En aquest sentit, cal mencionar que, aquesta zona de Bétera és molt activa i realitza altres festes per a tot el poble. Un dels exemples més destacats és la seua ja tradicional festa de Halloween. Aquesta congrega a desenes i desenes de veïnes i veïns.

Ara, aquest pròxim dissabte 28 de desembre, les veïnes i veïns d’aquesta zona acolliran una festa de Nadal on totes les xiquetes i xiquets de la localitat podran disfrutar d’inflables, regals i moltes més sorpreses per a tots els assistents. Aquesta festa donarà inici a partir de les 10.00 hores. Per a major seguretat, els inflables estaran enguany instal·lats dins el parc del carrer Paterna.

Els veïns i veïnes d’aquesta zona de la localitat animen i conviden a la població a compartir aquestes dates amb ells.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia