Jammes Garibo va deixar bocabadats a menuts i grans de Bétera, ahir dijous 26 de desembre. La millor màgia arribava a l’auditori de la Casa de Cultura.

Així, oferia el seu gran espectacle The One Show, arribat directament des dels millors teatres de Madrid. Els assistents van tindre l’oportunitat de participar activament en l’espectacle.

Jammes Garibo, artista especialitzat en la màgia de gran format, ha sigut recentment el guanyador del premi “Merlet Màgic 2.019”. A partir de les 18.00 hores, oferirà un magnífic espectacle d’1 hora, dirigit a tots els públics. Vint anys de trajectòria professional li avalen com una referència indiscutible. Campió d’Espanya l’any 1.999 amb l’edat de 13 anys, es va convertir com el mag més jove de la història a ostentar aquest títol. A més de ser contractat l’any 2.011 per l’acadèmia de les arts màgiques (Los Angeles, Califòrnia) i actuar en el prestigiós -Magic Castle- de Hollywood, on els millors mags del món han actuat.

A continuació, deixem algunes imatges de l’esdeveniment:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia