La Fira de Nadal de Bétera està en marxa des del passat dijous a l’esplanada de l’Albereda.

Les xiquetes i xiquets poden gaudir  d’una pista de patinatge, de castells inflables i globoflèxia d’11.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores. A més a més, els adults també poden aprofitar per passejar i fer compres al mercat instal·lat des d’aquest divendres en la mateixa fira. En aquest mercat artesà es pot trobar tot tipus d’alimentació natural i productes artesans. Les autoritats municipals, encapçalades per l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor municipal de Festes (departament organitzador de la ria), Manu Pérez,  van ser les encarregades d’inaugurar el mercat. Durant la fira també hi ha música i animació de carrer.

A continuació, us deixem unes imatges de l’acte d’inauguració.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia