Bétera iniciarà l’any 2020 amb una gran festa d’any nou. La regidoria municipal de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la localitat ha organitzat una Festa d’Any Nou amb la col·laboració de les Obreres i Majorals de 2020 per a aquest dimarts, 31 de desembre.

Les Obreres i Majorals 2020 i el departament municipal de Festes convida a tota la població a gaudir d’aquesta gran festa.

Entre els Majorals ja hi havia sorgit la idea de realitzar una festa de cap d’any per a les veïnes i veïns del poble, un esdeveniment que s’ha fet realitat després que des de la regidoria de Festes es ficara en contacte amb ells per comptar amb la seua col·laboració.

D’aquesta manera, la colla de les Obreres i Majorals de 2020 serà l’encarregada de la barra de beguda de la festa. Per tant, els beneficis que es traguen d’aquesta festa serà per als Majorals del pròxim any. De la resta de preparatius s’ha encarregat el Consistori del municipi. Aquesta és la primera vegada que es realitzarà un esdeveniment d’aquestes característiques al municipi.

Aquesta Festa d’Any Nou donarà inici al voltant de les 00.30 hores, després que els assistents gaudisquen amb les seues famílies i/o amics de les campanades. Per a l’ocasió s’instal·larà una gran carpa de 20×40 amb calefacció. L’entrada serà gratuïta. A més a més, es comptarà amb seguretat i ambulància per si sorgeix algun contratemps.

L’Orquestra Avenida Sur amenitzarà la primera part de la vetlada. Seguidament, al voltant de les 03.30 hores, hi haurà una discomòbil fins que finalitze la festa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia