El passat dijous, 26 de desembre, es va dur a terme la cloenda del Taller d’Ocupació de Bétera. Durant tot un any, 20 alumnes han tingut l’oportunitat de cursar aquest taller per a obtindre el seu certificat de professionalitat dins del sector agrari i el de l’administració i gestió. Durant el taller, aquests 20 alumnes s’han dividit en dos grups de 10 persones.

La finalitat d’aquests tallers és obrir noves portes cap al Món Laboral. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el programa de Labora.

Aquest acte de cloenda va comptar amb la presència de l’Alcaldessa del municipi, Elia Verdevío. La regidora municipal d’Ocupació, Mónica Martín, i la responsable de l’àrea d’Ocupació, Begoña Robles, també van assistir a l’esdeveniment. Les autoritats municipals van ser les encarregades de fer l’entrega oficial dels certificats.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia