EFE. Agents de la Policia Nacional van auxiliar en la localitat valenciana d’Alzira a un bebé de 15 mesos que s’ofegava després de, pel que sembla, ingerir una pastilla d’un pot que havia agafat al moment menys pensat de la seua àvia. Aquests agents van traslladar al xicotet urgentment fins a un hospital, on va recobrar la normalitat.

Els fets van ocórrer la vesprada del dia 21 de desembre, quan agents que realitzaven labors de prevenció van observar com un cotxe circulava a gran velocitat, amb els quatre intermitents posats, i esquivava a la resta de vehicles, per la qual cosa li van donar l’alt, segons fonts policials.

Del vehicle va baixar un home molt nerviós i va demanar als policies que l’ajudaren i acompanyaren, ja que la seua neboda s’estava ofegant, per la qual cosa aquests van emprendre la marxa obrint-li pas amb els senyals acústics i lluminosos enceses, a causa de la densitat de trànsit que hi havia en aqueixos moments.

Una vegada en el lloc, els agents van observar a dues dones que s’acostaven corrent i plorant amb un bebé en braços que es trobava molt pàl·lid, amb respiració pausada i feble i tirant espuma per la boca.

Els policies van traslladar al bebé, a la mare i a l’àvia en el cotxe policial fins a l’hospital, i durant el trajecte van conéixer que el menor podria haver ingerit alguna pastilla d’un pot que havia agafat al moment menys pensat de la seua àvia.

Una vegada a l’hospital, els serveis sanitaris es van fer càrrec del bebé, de 15 mesos, que va recobrar la normalitat en la respiració i en la tonalitat natural de la pell. Pel que sembla, la pastilla ingerida no va resultar ser nociva per a la salut del menor però sí que va poder ser el factor causant de l’entravessament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia