La comissió de la Gran Via del Sud de Bétera va fer lliurament ahir  dilluns, 30 de desembre, dels joguets replegats durant el mes de desembre a la seu festiva. L’associació que els va rebre, va ser Cáritas Bétera, amb la seua Presidenta al capdavant, Pepa Campos, qui va mostrar-se molt emocionada i agraïda.

Aquesta acció s’emmarca dins de les activitats que la Falla de Bétera està duguent a terme amb motiu del seu 40 aniversari, per demostrar que les Falles són molt més que una festa: són un verdader teixit associatiu i cultural dinamitzador de la societat.

Per aquest motiu, aquesta comissió assegura que repetiran molts anys més aquesta iniciativa després de la gran acollida que va tindre entre els fallers i la població en general, als qui volen agrair la seua col·laboració desinteressada perquè cap xiquet es quedara sense un joguet en aquestes dates tan especials com són els nadals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia