Metrovalencia oferirà servei ininterromput les 24 hores aquesta Nit de cap d’any. Al seu torn, incrementarà un 36% el servei respecte a l’any passat amb la posada en circulació de 167 metres i tramvies, 45 unitats més.

Per segon any consecutiu, *Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat un dispositiu de Metrovalencia per a la nit de cap d’any que enllaçarà amb l’inici de les circulacions ordinàries de l’1 de gener, per la qual cosa els desplaçaments estaran coberts durant tota la Nit de cap d’any, ha informat en un comunicat.

Les destinacions a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb servei fins a les 3 hores de la matinada aproximadament des de les estacions de València, prenent com a referència l’estació d’Àngel Guimerà, en la qual conflueixen les Línies 1, 2, 3, 5 i 9.

A partir d’aqueixa franja horària i fins a l’inici del servei de l’1 de gener, els trens finalitzaran destinació en Aeroport, Marítim Serreria, Alboraia-Peris, Aragó, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda amb una freqüència de 40 minuts, que es reduiran a 20 minutos en els trams comuns subterranis.

En les línies 4, 6 i 8 de tramvia se circularà tota la nit amb una freqüència de pas a les seues destinacions de 40 minuts, tenint en compte que la L4 tindrà com a final Vicente Andrés Estellés, excepte dues unitats que arribaran a Mas del Rosari.

Per part seua, la L8 tindrà una freqüència de 60 minuts entre les 23.35 i les 00.35 hores, entre les 02.35 i les 03.35 hores i des de les 7.55 hores fins a enllaçar amb el servei regular de l’1 de gener.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia