El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat aquest dimarts la sala d’emergències del Centre de Coordinació d’Emergències 1·1·2 de la Comunitat Valenciana. Allí treballen un total de 116 persones, durant les jornades festives del 31 de desembre i 1 de gener, 65 en la primera d’elles i 51 en la segona.

El president, que ha realitzat una visita al centre situat a L’Eliana acompanyat pel conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha realitzat diverses comunicacions amb els diferents serveis d’emergències integrats en el 1·1·2 Comunitat Valenciana amb motiu de l’Any Nou.

Cal recordar que, la Generalitat ha reforçat els serveis d’emergències durant Nit de cap d’any amb un augment del personal de sala del 26%. Així, 50 professionals en l’àrea d’atenció telefònica i altres 15 en coordinació estaran en actiu la nit del 31 de desembre, respecte als 34 i 12 empleats, respectivament, que treballen un dimarts ordinari. A més, l’1 de gener s’incrementarà el personal operatiu de 34 a 39 persones en l’àrea d’atenció telefònica i es manté el de coordinació.

El dia de Reyes el reforç serà del 7%, amb 41 professionals treballant en atenció telefònica i 13 en coordinació durant el 5 de gener. L’endemà, hi haurà 49 treballadors i treballadores en actiu a la sala per a atendre les possibles incidències que puguen succeir durant la jornada.

Així mateix, aquest reforç també es va efectuar durant el dia de Nadal i la jornada prèvia.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia