La regidoria municipal de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Bétera i les Obreres i Majorals de 2020 van organitzar una exitosa festa per a donar-li la benvinguda a l’any. Així, la matinada del dimarts 31 de desembre de 2019 a l’1 de gener de 2020, l’esplanada de l’Albereda del municipi acollia a  un bon nombre de veïnes i veïns després de les campanades.

Aquesta Festa d’Any Nou va donar inici al voltant de les 00.30 hores, dins una gran carpa de 20×40 amb calefacció. L’entrada va ser gratuïta, comptant amb seguretat i ambulància en cas d’algun contratemps. El Consistori del municipi es va encarregar dels preparatius i les Obreres i Majorals de 2020 van ser els encarregats de la barra de beguda de la festa, sent els beneficis d’aquesta per a la colla.

En aquesta primera edició, l’Orquestra Avenida Sur va amenitzar la primera part de la vetlada i sobre les 03.30 hores hi va haver una discomòbil per a finalitzar la festa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia