Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient estan a tan sols uns dies d’arribar a València. Per a aquest dia màgic, des del Resort Mas Camarena tenen com a objectiu que els papàs i mamàs gaudisquen d’aquest màgic dia amb els més xicotets, sense haver de passar per la cuina.

El restaurant El Resort ha preparat un menú especial per a gaudir de l’últim menjar d’aquest Nadal. Carpaccio de Bou, Croquetes de cua de bou i ensalada temperada, són els entrants que proposa el xef, per a continuar amb un arròs melós de bou de mar o una fideuà de secret amb bolets.

Per a postres timbala de fruites i com no podia ser d’una altra manera, el toc dolç el posarà el tradicional Roscó de Reis elaborat pels nostres pastissers per a l’ocasió.  

Els més xicotets de la casa també tindran un menú especial amb entrants i un plat principal a triar entre hamburguesa gurmet ollibret de llom, pastís de tres xocolates, Tortell de Reis i gominoles.

Els jardins i parcs del Resort són a més el lloc perfecte perquè els xicotets estrenen els seus regals de Reyes i gaudisquen del dia jugant.

A més el seu equip d’animació infantil ha preparat per a ells divertides activitats perquè gaudisquen de la jornada i acomiaden el Nadal de la millor manera possible: gaudint en família del Dia de Reis.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia