EFE. L’autopista AP-7 vivia amb normalitat les primeres hores de la seua gratuïtat la mitjanit de l’1 de gener, després de 48 anys de pagament de peatges. Al seu pas per la Comunitat Valenciana diverses plataformes i moviments ciutadans celebraven amb sopars de cap d’any i música en els propis peatges aquesta liberalització.

Amb l’aixecament de les barreres sobre les 20.30 hores d’aquest últim dia de 2019, el tram de 374 quilòmetres entre Tarragona i Alacant de l’autopista AP-7 deixava de ser de pagament i els vehicles les travessaven sense parar i fent sonar les seues botzines.

Segons ha informat la Direcció General de Trànsit (DGT), des de l’aixecament de les barreres no s’ha produït cap incident circulatori en aquesta via i el trànsit s’ha desenvolupat amb total normalitat.

La plataforma Fem Marina Alta havia realitzat una convocatòria en el peatge d’Ondara, amb música, sopar i sorpreses, i diverses persones s’han reunit per a sopar i menjar-se el raïm allí i poder travessar després el peatge sense necessitat d’agafar l’habitual *tiquet d’una autopista, per a ells, “més que amortitzada”.

Per a celebrar que per fi s’ha complit una reivindicació d’anys també el moviment AP-7 Gratuïta Ja havia convidat als usuaris, a través de les xarxes socials, a passar amb els seus vehicles per les barreres alçades i fer-se una foto per a compartir-la en les xarxes socials.

També la plataforma Adeu AP-7 havia convocat un sopar en un peatge de l’autopista recentment liberalitzada per a celebrar la gratuïtat de la via i l’entrada de l’any nou.

El tram liberalitzat d’aquesta autopista s’integraran així en la xarxa estatal de carreteres d’alta capacitat gratuïtes i es gestionarà sota els mateixos criteris que la resta.

El ministre de Foment en funcions, José Luis *Ábalos, va visitar aquest dimarts, al costat del *president de la Generalitat, Ximo Puig, el peatge de Sagunt (València) i va destacar que circular per la xarxa de carreteres de l’Estat de la Comunitat Valenciana ara serà un 93% més barat i suposarà un estalvi de 300 milions d’euros per als usuaris.

La gratuïtat suposarà un important estalvi per als transportistes que la Federació Valenciana d’Empresaris del Transport (FVET) ha quantificat entre 2.000 i 2.500 euros per vehicle.

A més, comportarà un major ús d’una via millor, d’alta capacitat i més ràpida per als transportistes que cobreixen rutes de proximitat entre València, Alacant i Castelló i que fins ara evitaven utilitzar aquesta via per a estalviar-se el peatge.

Menys important serà la denominació que se li done per a diferenciar-la de la A-7, un canvi que s’estudiarà més endavant ja que ara es mantindrà igual per a evitar problemes en la cartelleria però que caldrà abordar perquè no es poden tindre “dues A-7”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia