Bétera es prepara, com tots els anys per aquestes dates, per a un dels esdeveniments més esperats per les veïnes i veïns: l’arribada dels Reis Mags a la localitat. Serà aquest pròxim diumenge, 5 de gener, i s’espera que les seues majestats arriben cap a les 16.30 hores aproximadament a l’Albereda de Bétera i d’allí partisquen recorrent els carrers de la ciutat fins arribar a la Casa de la Cultura.

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Bétera en els seus cotxes de cavalls acompanyats pels seus patges i ajudants reials. Però aquests no estaran sols, també participaran en la cavalcada, les Obreres i Majorlas de 2020, així com les cinc comissions falleres de Bétera.

Però els més menuts tindran l’oportunitat de viure la màgia d’orient abans. Doncs, el mateix diumenge es farà el lliurament de regalets, d’11.30 a 13.30 hores en la Casa de Cultura.

Així mateix, els patges reials arribaran ja aquest dissabte, 4 de gener, a diversos punts de la localitat. Aquests seran els seus horaris:

  • 10:00 – 13:30 hores. Plaça Verdum (Torre en Conill).
  • 10:00 – 13:30 hores. Centre Comercial Mas Camarena.
  • 17:00 – 20:00 hores. Boulevard (carrer Santos de la Piedra).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia