La Fira de Nadal de l’Ateneu de Bétera s’acomiadarà aquest cap de setmana. No obstant això, encara queden algunes activitats.  Així, hui divendres, 3 de gener, tindrà lloc una jornada de llibres, tast i lliurament als millors vins de la guia i l’aula vinicola, a càrrec de Joan C. Martin. L’activitat donarà inici al voltant de les 20.00 hores. el convidat serà el president de la DO Catalunya i tres celleristes del país. La nit està organitzada per l’Aula Vinícola i el mateix Ateneu.

El 4 de gener també hi haurà un programa doble. Per un costat, l’ Associació Herpetològica que estudia els rèptils valencians, farà la presentació dels seus objectius a l’Ateneu i ens explicarà totes les activitats per qui estiga interessat a col·laborar d’aquest estudi i observació, a banda de fer la crònica de dos dels seus viatges. L’acte serà al voltant dels 18.30 hores.

Posteriorment, a les 19. 30 hores, tindrà lloc la conferència “Fiar-nos de quina premsa” amb Vicent Partal.

 Finalment, el 5 de gener, la Nit de Reis serà la cloenda de la fira amb el tradicional sopar de comiat.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia