Dimarts que ve, 7 de gener, *Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà els horaris habituals de *Metrovalencia, després de concloure el període nadalenc. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d’FGV a la província de València.

Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació. Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de *Metrovalencia a la disposició dels clients. Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web de Metrovalencia: horaris.  També es pot consultar en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @*metrovalencia i *facebook/*metrovalencia.gv.

Durant el Nadal, *Metrovalencia va aplicar a partir del dimarts 24 de desembre l’horari per als serveis de tramvia (dies *añiles) i del 26 per al metre (dies morats).

En el tramvia, els dies 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener van ser jornades anyils, que es diferencien de les blaves que van variar les freqüències en els trajectes Tosal del Rei-Tarongers i a les destinacions Mes del Rosari, Lloma Llarga i Fira.

En el metre, els dies 26, 27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener van ser jornades habitades però amb importants reforços per a equiparar-ho en la mesura que siga possible a les blaves, la dels dies laborals de la resta de l’any.

D’aquesta manera, les diferents línies de Metrovalencia van incorporar 43 trens addicionals, 33 a l’inici del servei i 10 al migdia, a fi de millorar les circulacions que es programen exclusivament els dies morats.

En el primer cap de setmana de 2020, la Generalitat oferirà tres jornades consecutives de serveis nocturns de “A la Lluna de *Metrovalencia”, el divendres 3; el dissabte 4 i el diumenge 5, vespra de Reyes.

D’aquesta forma, el diumenge es facilitarà la presència dels usuaris en la tradicional Cavalcada de Les seues Majestats d’Orient i els desplaçaments nocturns després de les últimes compres del Nadal, atés que el 5 de gener els comerços tancaran les seues portes a mitjanit per a apurar les vendes davant el Dia de Reyes.

D’altra banda, Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient utilitzaran els serveis de *Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a desplaçar-se amb Metrovalencia fins a Rafelbunyol, i així fomentar aquest mitjà de transport econòmic, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Els Reis Mags viatjaran el dia 5 fins a l’estació de Rafelbunyol per a repartir màgia, il·lusió, alegria i molts regals entre els milers de xiquets i xiquetes que cada any acudeixen fidels a una de les cites més esperades en aquesta localitat cada Nadal: la Cavalcada de Reyes.

Melchor, Gaspar i Baltasar agafaran el metre en l’estació de La Pobla de Farnals, acompanyats pels seus patges i ajudants. En tan sols uns minuts, eterns per als més xicotets que esperaran impacients, arribaran els Reis Mags a l’estació central de la població per a iniciar la tradicional Cavalcada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia