(EFE) Un “Roscó de Reis” gegant, de sis metres de llarg per dos d’ample i amb múltiples figuretes en el seu interior, endolcirà el paladar de centenars de veïnes i veïns de la localitat valenciana d’Utiel.

Estan convidats totes i tots aquells que vulguen compartir aquestes típiques postres nadalenques donat per l’empresa especialitzada de la localitat “La Tahona”. L’Ajuntament d’Utiel ha agraït aquest regal especial que permetrà convertir un berenar multitudinari en una vesprada de convivència veïnal en les festes nadalenques.

Aquest roscó extragran ocuparà la plaça Porta del Sol de la localitat aquest divendres i es podrà degustar a partir de les 17.30 hores en un berenar, amb xocolata inclòs, per a reconfortar en una gèlida vesprada d’hivern, segons un comunicat del consistori.

Aquesta postre típica de Reis en format gegant ha sigut donat per la citada empresa especialitzada en pa i pastisseria, la qual per primera vegada prepara una elaboració d’aquestes dimensions.

Encara que la tradició marca que una figura de ceràmica i una fava siguen inclosos a l’interior de les postres, en aquesta ocasió, les dimensions del tortell propicien l’excepció i aquestes postres gegants portarà moltes figuretes perquè els més xicotets no es queden sense el seu regal sorpresa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia