Periòdicament, les unitats d’ITV mòbils per a turismes i vehicles lleugers recorren els municipis de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, una d’aquestes unitats ha arribat hui, 7 de gener, a Bétera. Aquesta unitat, que supervisa l’Ivace, romandrà a la localitat fins el pròxim 7 de febrer. L’estació mòbil 4652 es troba ubicada en l’esplanada de la gasolinera de la Cooperativa Agrícola.

L’horari serà de dilluns a dijous de 09.00 a 17.30 hores. Així mateix, divendres i vespres de festius l’horari és de 09.00 a 14.30 hores.

Qui desitge més informació pot obtindre-la en el següent telèfon: 96 166 81 81.

La Comunitat Valenciana compta amb sis estacions mòbils d’ITV per a turismes que completen la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes, donant cobertura així a tot el territori.

Les ITV mòbils per a turismes estan capacitades per a realitzar inspeccions a vehicles lleugers, turismes i furgonetes de fins a 3.500 quilos.

El seu objectiu principal és acostar a la ciutadania de la Comunitat Valenciana el servei d’ITV evitant que els ciutadans hagen de recórrer llargues distàncies des de la seua localitat fins a l’estació fixa més pròxima. D’aquesta manera, aquest servei permet vetlar també per la seguretat viària.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia