El passat diumenge, 5 de gener, Bétera va acollir la tradicional Cavalcada de Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaven al voltant de les 16.30 hores passades a l’Albereda de la localitat per eixir en cavalcada cap a les 17.00 hores. Desenes de veïnes i veïns van acudir rebre’ls.

Cada rei anava amb el seu carruatge de cavalls i el seu patge reial. Durant el trajecte de la cavalcada els reis van desfilar acompanyats de les Obreres i Majorals de 2020 i les Obreres de 2019. Així mateix, el Món faller també va voler estar present en aquest esdeveniment. les Falleres Majors de Bétera i les Falleres Majors i presidents de cada comissió també van passejar a una carrossa. Les diferents autoritats municipals també van recórrer la cavalcada.

L’animació no va faltar durant tota la vesprada. La temàtica de Frozen va ser un dels temes protagonistes de la citada animació. La colla Xe què burrà van ser els encarregats d’obrir la cavalcada i la Banda de Música del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) de tancar-la.

En arribar a l’església dels Desemparats, els Reis van entrar a visitar al rei Jesús i saludar al rector Don José. En eixir del temple sagrat van presenciar un castell de focs artificials i van seguir la seua marxa fins a la Casa de Cultura. Allí van poder parlar amb els més menuts i fer-se una foto de record.

A continuació, adjuntem un vídeo d’aquesta vesprada tan màgica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia