Aquest pròxim diumenge, 12 de gener, donaran inici de nou les rutes arqueològiques organitzades per la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Bétera.

Els veïns i veïnes que ho desitgen podran visitar els jaciments de la Vila Romana de l’Horta Vella, L’Alqueria i la Torre de Bofilla, acompanyats per una arqueòloga.

Les rutes es podran realitzar caminant, amb bicicleta o amb cotxe. D’aquesta manera, el consistori compta amb un díptic informatiu en el qual es marquen les rutes pedestres, les rutes en bicicleta o les àrees d’aparcament per als vehicles. Aquestes rutes també poden reservar-se en exclusiva per a grups escolars o grups de més de 15 persones.

La primera d’aquestes visites de l’any 2020 començarà a les 10.00 hores, des de l’Estació de Metro de Bétera. Per assistir no cal apuntar-se, tan sols es deurà acudir al punt de trobada amb roba còmoda, gorra, aigua i esmorzar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia