Aquesta setmana continuem parlant de la zona de la Plaça Antic Regne de València de Bétera. Després de la informació rebuda fa uns dies sobre la situació dels contenidors de reciclatge, altres veïns d’aquesta mateixa ubicació ens han enviat més material fotogràfic i audiovisual al respecte.

D’una banda, una veïna ens va enviar fa dos dies un vídeo del camió de l’ajuntament i un tractor, recollint tot el que eixia dels contenidors de reciclatge de la plaça. Segons ens comenta la mateixa veïna, la gent havia anat deixant els residus fora dels contenidors perquè estaven plens, però damunt dels seus respectius. No obstant això, ens informa que el citat camió i el tractor van arribar i ho van carregar tot junt, mesclant plàstic i cartó. Davant aquesta acció, la citada veïna es preguntava què poden fer els veïns. A continuació adjuntem el citat vídeo.

 

Així mateix, aquest matí, la veïna ha tornat a gravar un altre vídeo, el qual també adjuntem, repetint-se la mateixa acció.

 

D’altra banda, un altre veí d’aquesta zona també ens va enviar unes imatges, a través de les quals ens informava que fa uns dies s’havia tornat a saturar cada contenidor de reciclatge i que els operaris de l’Ajuntament van passar dimarts al matí i ho van arreglar. En aquest sentit, va felicitar el seu treball, però a la vegada va indicar que l’endemà estava de nou saturat el contenidor de plàstic i que la situació seguirà així fins que no ho solucionen col·locant més contenidors.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia