Bétera compta amb la programació completa de l’ecoparc mòbil per a l’any 2020. Les pròximes visites seran els dies 27, 28 i 29 de gener. L’ecoparc mòbil estarà ubicat de 08.00 a 14.00 hores en l’Avinguda País Valencià, front la parada d’autobús, al costat de la redona de San Carlos. L’horari serà de 08.00 a 14.00 hores.

El Consorci València Interior gestiona el Tractament i els Ecoparcs de 61 municipis de 5 comarques de la Comunitat Valenciana, el Camp de Túria, la Foia de Bunyol-Xiva, la Plana Utiel-Requena, La Serranía i el Racó d’Ademús.

Una de les seus principals iniciatives és aquest Ecomòbil que porta recorrent, des de fa uns mesos, alguns municipis de la comarca.

La finalitat d’aquest ecoparc mòbil és que els veïns de la localitat puguen reciclar objectes vells i residus especials que no es poden portar als contenidors groc, verd i blau.

El dies que es trobarà a Bétera estan indicats en verd en el següent calendari:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia