El dimecres de la setmana passada va tindre lloc la Pressa de Possessió del nou General Cap de la Caserna General de desplegament Ràpid de l’OTAN Espanya (HQ NRDC-ESP), Don Fernando García-Vaquero. En l’acte institucional va estar presens el Cap d’Estat Major de l’Exèrcit de Terra, Excm. Sr. Don Francisco Javier Varela Salas.

L’alcaldessa de Bétera,  Mª Elia Verdevío, també va estar present en aquest acte, acompayada de l’alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, i els alcaldes de Llíria, Don Manolo Civera, i Chulilla, Don Vicente Polo. El regidor municipal de Bétera, Julio Inés, també va estar present en aquest acte.

García-Vaquero va mostrar la seua admiració per la caserna sobre el qual exerceix el comandament i desitja que el CGTAD siga una “caserna d’avantguarda”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia