Demà dimecres, 15 de gener, es produiran de nou talls en el subministrament d’aigua potable a causa d’una reparació en la xarxa general. Així ho ha comunitat l’Ajuntament de Bétera en la seua web, ban i xarxes socials.

Està previst que aquests talls duren de 9.00 a 17.00 hores, aproximadament.

El consistori ha volgut agrair la comprensió de les veïnes i veïns. Així mateix, ha demanat disculpes per les molèsties que puguen ocasionar.

En els plànols adjunts es troben els carrers afectats pel tall, marcats en color groc.

  • Zona 1: Camí Barranquet, Barranquet, Plaça Antic Regne de València, carretera de València, carrer la Huerta, Senda del Molí, Avinguda de la Constitució, carrer Manolo Morquero, carrer Serra, carrer Gàtova, carrer Benissanó, carrer Virgen de la Merced, carrer Goya, carrer l’Eliana, carrer Nàquera, carrer Benaguasil, carrer Godella, carrer Moncada, carrer Massarrojos, carrer Paterna, carrer Alfara, carrer Bufilla, carrer Castelló, carrer La Creu, carrer Ausias March, carrer Doctor Fleming, carrer Santo Espíritu, carrer Terra Blanca, carrer Coves de Mallorca, carrer les Tapereres, carrer Félix Pizcueta.
  • Zona 2: Carrer Juan Bautista Martínez, carrer José Gascón Sirera, tram del carrer Salvadir Giner, carrer Vázquez Mella, carrer Calvari, carrer San Salvador, carrer Alt de València, carrer Angosta de las Eras, carrer Colón, carrer Puríssima, carrer Espronceda, carrer Marqués de Dos Aguas, carrer Carruana, carrer l’Estació, carrer Isabel la católica, carrer Escalante, carrer Pintor Sorolla, carrer jacinto Benavente, carrer Vizconde de Bétera, carrer Teruel, carrer Ramón y Cajal, carrer San Antonio, carrer Marines, carrer Olocau, carrer San Isidro, Avinguda País Valencià, Avinguda València, carrer del Rajolar, Masia del Pont Saint Martin, Avinguda Constitució (també en zona 1), carrer Benaguasil (també en zona 1), carrer porvenir, carrer Castelló (també en zona 1), Carrer Llombart Alegret, carrer Doctor Fleming (també en zona 1), carrer La Creu (també en zona 1), carrer Félix Pizcueta (també en zona 1), carrer Bufilla (també en zona 1), carrer la Pau, carrer Francesc Péris i Valls, carrer Poeta Querol, carrer Enric Valor, carrer Carola Reig, carrer José Aguirre Matiol, carrer Vicente Andrés Estellés,

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia