El Palau de la Música ha creat una aplicació, disponible tant per a Android com IOS, perquè els usuaris i usuàries s’informaran a l’instant de les novetats informatives del Palau. Així mateix, tenen accés a tota la programació, activitats i esdeveniments que es realitzen.

Alguns dels servicis que oferirà la nova eina de comunicació i informació són l’oportunitat de programar avisos personalitzats dels concerts o activitats en els quals els usuaris i usuàries estiguen interessats. També es podrà rebre instantàniament comunicacions breus sobre les qüestions que afecten el dia a dia dels esdeveniments de la nostra programació.

Així mateix, l’aplicació permetrà gestionar les compres i la recepció de localitats online. També s’explicarà com arribar al Palau de la Música a través dels diversos mitjans de transport públics, i els usuaris i les usuàries podran triar l’idioma preferent de consulta entre el valencià, castellà i anglès.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia