Les rebaixes han arribat també a part dels comerços de Bétera que després de la campanya de Nadal esperen continuar la temporada en positiu gràcies a les ofertes i descomptes que han preparat i que ja es poden veure en els seus aparadors.

El xicotet comerç de la Comunitat Valenciana confia a mantenir o augmentar les vendes durant les rebaixes de gener, que representen fins a un 20% de la facturació anual en alguns sectors i que arrenquen amb descomptes del 50% i amb la qualitat com a principal reclam.

Les rebaixes en el xicotet comerç de Bétera va des del 10% fins al 50%, depenent dels productes, però en general en tots podem trobar des de la setmana passada ofertes i descomptes dels que aprofitar-nos. De moment tenim aquestes ofertes que ens han comunicat alguns dels establiments associats a l’Associació de Comerciants de Bétera.

 • Calzados Fina: Rebaixes variades en tots els models de calçat, fins al mes de març.
 • Óptica Bulevar: Descomptes des del 50% en alguns models.
 • Copy Copy: -0,03 cts/cara A4 80 gr b/n
  -0,20 cts/cara A4 100 gr Color
  -Iva i disseny no inclosos en cap preu.
  Rebaixes vàlides fins el 31 de gener i reclamant l’oferta publicitaria.
 • Lara Children’s: Rebaixes temporada tardor hivern des d’un 30% fins a un 70% de descompte (excepte en articles de continuïtat). Fins a esgotar existències.
 • Mode’s Cecilia: Rebaixes espectaculars i amb diferents descomptes.
 • Albahaca Vintage: Diferents rebaixes als seus articles.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia