L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat un curs de manipulador d’aliments. Aquesta nova formació es durà a terme el pròxim dimecres que  5 de febrer, en l’edifici municipal de casa Nebot (carrer Estació número 5).

El curs tindrà una duració de dues hores i mitja, amb horari de 17:00h a 19:30h.

Les persones interessades a assistir al curs poden posar-se en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Bétera, en el telèfon (961600351) o a través del correu auxiliar.adl@betera.es.

Aquest curs capacita per a optar a llocs de treball en els quals es requerisca aquesta qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració. Per aquest motiu, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de previndre danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, molt més en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia