Ahir dimecres, 15 de gener, es va reunir per primera vegada d’aquesta legislatura la Junta de Govern Local de la Mancomunitat Camp de Túria. Es tracta d’una Junta que, per primera vegada, compta amb almenys un representant de tots els grups polítics que conformen l’ens supramunicipal, excepte el PP que ha renunciat a estar en ella.

En aquesta primera junta, dirigida per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, es van tractar diversos assumptes. En la Junta van participar representants polítics de Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona, San Antonio de Benagéber, Nàquera, Vilamarxant i Benissanó.

Celda va explicar, entre altres coses, tots els serveis que es presten des de l’ens supramunicipal. A més, va donar a conéixer a tots els membres l’Estudi Comarcal de Contractació del Transport per a persones amb diversitat funcional.

En aquest sentit, les alcaldesses, alcaldes, regidores i regidors que formen part d’aquest òrgan de govern van estudiar les línies a seguir per a l’elaboració del pressupost de la Mancomunitat. També es va valorar la possibilitat de començar els tràmits per a la Declaració de la Mancomunitat Camp de Túria com a mancomunitat d’àmbit comarcal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia