El pròxim 29 de gener, Creu Roja realitzarà una xarrada informativa a partir al Saló de Plens del Castell de Bétera.

Aquesta reunió té la finalitat d’informar de totes les actuacions als assistents que vulguen realitzar voluntariat, al costat dels 30 voluntaris de Bétera que ja disposa l’entitat. Aquesta iniciativa tindrà lloc a les 19.00 hores.

Cal recordar que en el passat mes de desembre passat Bétera rebia la visita de membres destacats de l’associació. En la reunió mantinguda es va realitzar la signatura d’un conveni en el qual es va començar a iniciar les relacions amb l’entitat.

La signatura va consistir a acordar per part de l’Ajuntament, la cessió de dos despatxos de l’edifici municipal de Casa Nebot a l’entitat solidària, perquè Creu Roja implemente la seua activitat a Bétera, fomentant el voluntariat social i establint programes i actuacions que garantisquen una resposta adequada que permeta cobrir les necessitats de la ciutadania.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia