El passat dissabte, 18 de gener, va ser un dia molt complet a Bétera. Doncs, van tondre lloc un bon nombre d’activitats amb motiu de les festes en honor a Sant Antoni.

A les 12.00 hores començaven els actes amb l’espectacle familiar “La Glups Band“+ “La Selva”. Seguidament, des de les 13.30 hores fins a les 17.30 hores va haver-hi animació musical amb dj Iván Zapata de Dix Animación. Un dels moments més esperats del matí arribava cap a les 14.00 hores amb les tradicionals calderes d’arròs junt. No obstant això, abans ja s’apreciava la cua de veïnes i veins que s’acostaven cap a l’Albereda per a fer cua per a omplir el seu perol o fiambrera-

Les racions eren gratuïtes, sota reserva prèvia,amb dret a 4 racions per tiquet. Com l’any passat, les racions podien menjar-se a casa o en el mateix recinte de l’albereda. D’altra banda, l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) va estar durant tot el matí oferint servei de barra amb beguda, entre d’altres.

A continuació, oferim una fotogaleria del matí:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia