El passat divendres, 17 de gener, els actes de Sant Antoni de Bétera van donar inici, com estava previst, al voltant de les 19.30 hores. Per primera vegada, la festa es va ampliar a un dia més i el seu tret d’eixida tenia lloc amb una “Passejà” de coets des de les Coves fins al Passeig de l’Albereda. En aquest esdeveniment van participar les Obreres i Majorals de 2020 i les tres penyes coeteres: Amics del Coet, Vol Lliure i Fogoners. Aquesta fou una cercavila de coets per parelles, complint amb totes les mesures de seguretat.

Amics del Coet va participar amb 50 socis de l’associació, Vol Lliure amb 82 persones i Fogoners també amb quasi 50 membres.

Les Obreres i Majorals de 2020 també assistiren a aquesta Passejà.

Aquesta passejà va estar encapçalada per una batucada organizada pel Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB). Per a preparar-se per a aquesta batucada, va haver-hi un taller abans impartit per Rafa Navarro, gran professional i especialista en aquesta classe de música, amb material instrumental cedit per Percufest. Més de 40 persones van participar en aquesta batucada. Les autoritats municipals i la xaranga Xe que bo van tancar aquesta cercavila.

La Passejà recorregué diversos carrers del municipi fins a arribar a l’Albereda de Bétera. Abans de les 21.00 hores, la Penya coetera “Foc Seguit” de Xeraco (agermanada des de fa 5 anys amb Vol Lliure) va oferir un correfoc. D’aquesta manera, finalitzava la primera part d’aquesta gran festivitat.

Oferim una fotogaleria de la vesprada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia