A més de a Bétera, el temporal Glòria també està deixant constància de la seua presència a la comarca del Camp de Túria. A continuació, citem algunes de les conseqüències que hem pogut saber del temporal a alguns municipis:

Llíria

Així, el cementeri municipal de Llíria està tancat des d’ahir. El parc de Sant Vicent també roman tancat per la caiguda de branques d’arbres i com a mesura de prevenció pel temps.

Des de l’Ajuntament d’aquest municipi Es recomana també extremar les precaucions en altres zones verdes del municipi a causa del temporal que està afectant la Comunitat Valenciana. A més, s’han suspés les activitats en recintes esportius a l’aire lliure i la suspensió es mantindrà hui dimarts en funció de l’evolució del temps..
D’altra banda, la caiguda d’un tros d’una cornisa va causar ahir un traumatisme cranioencefàlic a un home de 37 anys hui a Llíria, on les ratxes de vent han aconseguit els 78 quilòmetres per hora.
Olocau
Els serveis de seguretat també han estat  treballant a Olocau àrduament retirant branques i/o arbres caiguts per tot el municipi.

Per als veïns de Pedralvilla s’ha tallat l’accés per Regne de València, després de la caiguda d’un arbre i es deu accedir pel carrer Els Pins.

Nàquera

L’Ajuntament, havent valorat amb Protecció Civil l’estat de les carreteres, va indicar que hui no se realitzarà servei de transport escolar per a ninguna de les rutes del col.legi. De moment, no s’han suspés les classes, però ha informat que si hi ha més novetats es remitiran pels canals oficials de l’Ajuntament i del col.legi pertinent.

L’Eliana

L’Eliana va suspendre oficialment tota activitat esportiva a l’aire lliure en les Instal·lacions esportives Municipals del Poliesportiu i del Complex de Les Taules, amb la finalitat de previndre situacions de risc per a la població en general.

Vilamarxant

El vent que porta la borrasca Gloria també ha obligat a tancar els parcs de Vilamarxant.

Riba-roja de Túria

Amb motiu del temporal de pluja i vent a Riba-roja de Túria es manté el tancament dels parcs públics del municipi i del cementeri municipal fins demà dimecres.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia