Ahir dilluns, 20 de gener, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i el responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’ens supramunicipal, Alejandro Ricart, van mantindre una reunió de treball en el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

La principal finalitat d’aquesta reunió va ser la de coordinar tots els plans d’emergència dels municipis de la comarca amb el Centre de Coordinació. En aquest sentit, i per a potenciar la col·laboració mútua entre administracions, en breu es convocarà una reunió de treball per a personal tècnic i polític en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria i en la qual participaran tots els ajuntaments de la comarca i el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

“En aquesta pròxima reunió coneixerem la situació actual dels plans d’emergència dels municipis per a millorar la seguretat dels nostres pobles i ciutats”, va indicar Celda. “Ha de ser una prioritat per a nosaltres conèixer els plans, tenir-los actualitzats i entre tots i totes estar coordinats amb el Centre d’Emergències per a poder reaccionar com més prompte millor i amb total seguretat davant qualsevol incident”, remarcà la presidenta de la Mancomunitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia