L’Ajuntament de Vilamarxant va donar compte ahir dimarts, 21 de gener, que un tornado hi havia recorregut part del municipi provocant importants danys. Aquests danys van afectar en la majoria de casos a instal·lacions municipals. No obstant això, no es va saldar amb cap ferit entre la ciutadania.

El tornado va fer que cediren diferents murs del camp de futbol municipal Hermanos Albiol, així com va provocar danys en la coberta del Trinquet, que en els últims mesos havia sigut renovat per a convertir-se en un referent autonòmic.

Malgrat la força del tornado, els desperfectes s’han concentrat en una zona molt concreta de la població que ha afectat els recintes esportius, encara que també ha provocat caigudes d’arbres, fanals o senyals.

Com a conseqüència d’aquest fenomen meteorològic, el Consistori va instar als pares i familiars que acudiren a recollir als seus fills als diferents centres escolars perquè es resguardaren en les seues llars durant les hores de fort temporal.

L’equip de Govern així com les diferents brigades van estar avaluant els danys provocats i assegurant totes les zones que hi havien patit els efectes del citat tornado.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia